Bästa apparna för fotoredigering


Är du intresserad av att redigera bilder och har du kanske bara mobilen att använda dig av? Att redigera bilder har blivit otroligt populärt och det finns nästan inte ett enda fotografi där ute på webben som inte är ändrat på ett eller annat sätt. Det kan vara något så enkelt som att du vill göra färgerna klarare på din bild från semestern, till att du vill ändra utseende på bilden helt och hållet. Kanske vill du föra samman två bilder, göra din ögonfärg starkare eller ta bort störande objekt i bakgrunden? Allt detta kan du göra i din mobil och med något så enkelt som en app.

Det spelar ingen roll om du är företagare eller om du är privatperson. Vem som helst kan vilja ändra sina bilder. Kanske har du en stor kampanj som du vill marknadsföra med extra snygga bilder och då kan en app vara det enda du behöver. Skulle det däremot vara något större som ditt företag behöver, t.ex. en interimschef med stor kompetens inom området, kan ni besöka företaget Scandinavianexecutive.

Bästa apparna för dina bilder

Vilka appar är det då du ska välja? Här har vi samlat en lista på några av de bästa nedladdningsbara applikationerna.

Mextures

Den här appen är perfekt att använda sig av om man älskar alla sorters filter. Effekterna är många och du kan dessutom skapa flera olika lager för att få till den effekt eller perfektion som du önskar. Med bara ett klick kan du få bilden att utstråla en speciell känsla, t.ex. sorg eller glädje. Även om appen i sig är enkel att ladda ner och komma igång med, så kan du behöva öva en del innan du bemästrar den till fullo.

A color story

Vill du att dina bilder ska poppa lite extra när det kommer till färger så är det A color Story som du ska testa på. Du kan, i en oändlighet, leka med alla ljus, färger och kontraster som erbjuds. Appen är enkel att använda sig av och kan snabbt förvandla den tråkigaste bilden till en riktig smällkaramell värd att hänga i granen.

Afterfocus

Genom att skapa ett specifikt fokus på dina fotografier kan du få vilken tråkig bild som helst att se professionell ut. Appen gör att du snabbt och enkelt kan flytta fokuset på bilden och i samband med detta göra bakgrunden oskarp. Skulle det vara så att du redan har en bild med dålig skärpa så kan appen hjälpa till även här. Med hjälp av sitt fokus kan du få bort oskärpan och göra motivet glasklart. Det enda du behöver ta till är ditt eget finger. Det är nämligen fingret som du kommer använda dig av för att flytta fokus på bilden.