Bli en mästare i multimedia på TikTok


TikTok är en social media-app för att skapa och dela korta videor. Sedan starten 2016 har TikTok haft en stark tillväxt och på senaste tiden har den vuxit som en raket. Den har blivit omåttligt populär bland tjejer och unga mellan 10 och 29 år. Kanske är appens främsta framgångsrecept möjligheten för personer att bli virala över en natt.

Appens popularitet belyses med följande statistik:

  • Över två miljarder nedladdningar.
  • Appens främsta influensers har lika många följare som 16 procent av världens befolkning.
  • Genomsnittliga användaren öppnar appen åtta gånger per dag.
  • Användare spenderar i genomsnitt 45 minuter per dag på TikTok.

En Framgångsrik och funktionell app


På grund av appens enorma framgång är den ett alternativ för att enkelt producera multimediainnehåll. Den är mångsidigt och kan användas till en mängd olika ändamål för sociala medier, däribland som kreativa och kvicka nyhetsbrev tack vare dess höga popularitet. TikTok har flera integrerade verktyg för att redigera och skapa korta videor på 30 till 60 sekunder. Dess verktyg har olika alternativ, bland dem är:

1. Ladda upp innehåll: Idén bakom TikTok liknar den för appar som Instagram. De är sociala media-appar designade för att låta användare ladda upp och dela innehåll omedelbart. Dessutom låter de dig ladda upp innehåll som du tidigare har skapat. För att göra detta använder du bara sektionen ”Ladda upp” för att skapa en video och gå in i galleriet.

2. Redigera videor från ditt galleri: Att TikTok låter dig ladda upp videor från galleriet låter kanske inte häpnadsväckande. Det geniala ligger i möjligheten att ladda upp flera av dem samtidigt. Därefter kan alla uppladdade videor redigeras samtidigt som om det vore ett enda klipp. Nu är det dags att lägga till spännande effekter och filter. Du kan även kontrollera videohastighet och ljudegenskaper.